zien & doen

Home/zien & doen
zien & doen2024-06-21T08:59:21+01:00

Zien & doen

Veel mensen die Heumen bezoeken, komen uiteraard voor de rijke natuur. De mogelijkheden voor een bijzondere wandeling of fietstocht zijn eindeloos. Maar er is nog zoveel meer te beleven in het veelzijdige gebied.

Zowel voor de allerkleinsten als voor mensen op leeftijd is Heumen een bruisende regio. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk uitstapje naar het Maisdoolhof of de binnenspeeltuin Pret inn? Meer culturele uitjes zijn bijvoorbeeld een bezoekje aan de imkerij, een heuse cruise of een tochtje langs de gezellige horecagelegenheden.

Bent u in de gemeente dan kunt u terecht bij Toeristisch Informatie Punt (TIP) Heumen, gevestigd in Buurderij de Lage Hof aan de Kasteelsestraat 5 in Overasselt, voor algemene toeristische informatie en routefolders.

OM TE ERVAREN

“Ervaren” is het sleutelwoord in Heumen. Even het verstand op nul zetten en genieten van alles wat de mooie omgeving je te bieden heeft. Weg uit de dagelijkse drukte en terugschakelen naar een lagere versnelling, waarin je al het moois om je heen veel bewuster beleeft.

Heumen is de ideale streek voor een dagtripje, weekend of vakantie met het gezin, je partner, een groep vrienden of de sportvereniging. Dankzij de vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten, beleven jullie hier een onvergetelijke tijd.

Nieuws

Bijeenkomst voor Heumense 4Daagselopers

Van 16 tot en met 19 juli vindt de 106e editie van de 4Daagse plaats.  Alle informatie over de wandeltocht zelf vindt u op Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen: 4daagse.nl Loop je dit jaar mee met

4Dorpentocht 2024

Dit jaar kun je weer meedoen met onze 4Dorpentocht op woensdagavond 3 juli. De tocht start in Nederasselt en eindigt in Malden. Wandel je mee? De tocht gaat om 18.00 uur van start vanaf het

Betoverende Kerstmarkt op de Zweef

Boscafé de Zweef organiseert op zaterdag 9 december een betoverende kerstmarkt die je niet wilt missen. Het hele terrein wordt omgetoverd tot een winterwonderland. Overal waar je kijkt, zie je kerstbomen, fonkelende lichtjes en feestelijke