zien & doen

Home/zien & doen
zien & doen2020-06-29T10:57:17+01:00

Zien & doen

Veel mensen die Heumen bezoeken, komen uiteraard voor de rijke natuur. De mogelijkheden voor een bijzondere wandeling of fietstocht zijn eindeloos. Maar er is nog zoveel meer te beleven in het veelzijdige gebied.

Zowel voor de allerkleinsten als voor mensen op leeftijd is Heumen een bruisende regio. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk uitstapje naar het Maisdoolhof of de binnenspeeltuin Pret inn? Meer culturele uitjes zijn bijvoorbeeld een bezoekje aan de imkerij, een heuse cruise of een tochtje langs de gezellige horecagelegenheden.

OM TE ERVAREN

“Ervaren” is het sleutelwoord in Heumen. Even het verstand op nul zetten en genieten van alles wat de mooie omgeving je te bieden heeft. Weg uit de dagelijkse drukte en terugschakelen naar een lagere versnelling, waarin je al het moois om je heen veel bewuster beleeft.

Heumen is de ideale streek voor een dagtripje, weekend of vakantie met het gezin, je partner, een groep vrienden of de sportvereniging. Dankzij de vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten, beleven jullie hier een onvergetelijke tijd.

Nieuws

Freedom Tour 2020

In het weekend van 12 en 13 september 2020 wordt de Freedom Tour opnieuw gefietst! De Freedom Tour is een tweedaagse, historische fietstocht door het mooie Rijk van Nijmegen. Twee dagen fietsen dus, voor jong

Unieke Escape Room – Wapenkamer van Walrick

Voor een unieke ‘experience’ kun je terecht bij het Buitencentrum in Overasselt. Daar is een avontuurlijke escape room: De Wapenkamer van Walrick. Deze escape room staat in het teken van Walrick en de Hoemannen-sage en