slapen & gapen

Home/slapen & gapen
slapen & gapen2020-06-29T10:57:17+01:00

Slapen & gapen

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om na een dagje Heumen weer huiswaarts te gaan. Maar het echte Heumen beleef je pas als je er een nachtje hebt geslapen. Het vakantiegevoel ontstaat al vanaf het moment dat je Heumen binnenkomt en je tas bij de overnachtingslocatie afzet.

Qua accommodaties is er voor ieder wat wils. Wie voor luxe gaat, kiest voor een hotel. Ook de charmante Bed & Breakfasts zijn een garantie voor een bijzondere ervaring. En wil je echt terug naar de natuur, ga dan zeker voor de camping!

OM TE ERVAREN

“Ervaren” is het sleutelwoord in Heumen. Even het verstand op nul zetten en genieten van alles wat de mooie omgeving je te bieden heeft. Weg uit de dagelijkse drukte en terugschakelen naar een lagere versnelling, waarin je al het moois om je heen veel bewuster beleeft.

Heumen is de ideale streek voor een dagtripje, weekend of vakantie met het gezin, je partner, een groep vrienden of de sportvereniging. Dankzij de vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten, beleven jullie hier een onvergetelijke tijd.

Nieuws

Toeristische Adviesraad Heumen

Tijdens een ondernemersavond presenteerde de Toeristische Adviesraad Heumen (bestaande uit Ronald Valenteijn (het Buitencentrum), Marijke Sijbrands (SijFa Cruises), Arie Craanen (CCMC/Topic), en René Joosten en Maarten Schoenaker van de gemeente Heumen) het idee aan recreatieve