Op zondag 11 december wordt op de Buurderij De Lage Hof in Overasselt traditiegetrouw weer een kerstmarkt georganiseerd, en wel van 13.00 tot 17.00 uur. Het sfeervol aangeklede buitenterrein staat vol met kraampjes met winterse producten, passend bij de kersttijd. De toegang is gratis. Kom u heerlijk warmen aan onze glühwein, versgebakken oliebollen of erwtensoep. Mocht u het koud krijgen, dan kunt u binnen luisteren naar de koorzang van de Overasseltse koren Engsele, Splendid en De Kerstspecials of New Challenge uit Heumen. Graag tot ziens bij Buurderij De Lage Hof!

 

 

Op woensdag 14 december is er een mooie Kerst-inspiratiemarkt bij HARMS’s Hoeve. Er staan dan kraampjes met leuke kerstgeschenken en je kunt proeven van ragouthapjes, worstenbroodjes of smikkelen van stukjes gourmetvlees. Volop inspiratie opdoen voor je eigen kerstdiner! Buiten bij de vuurkorven geniet je van een glaasje Glühwein of warme chocomel en klinkt nostalgische kerstmuziek. HARM’s Hoeve is dan dus helemaal in kerstsfeer! Ter plekke kun je ook bestellingen doen voor je eigen feestmenu tijdens Kerst of Nieuwjaar. Overigens is HARM’s Hoeve het hele jaar open met de belevenisboerderij. Dus voor een leuk winteruitje met kids ben je van harte welkom.

 

 

Op zondag 18 december staat van 11:00 tot 16:00 uur het winkelcentrum Malden volledig in het teken van kerst. De meeste winkels hebben hun deuren geopend, er staan ruim 25 kramen op de kerstmarkt en ook de kerstman komt deze middag een bezoek brengen. Er is een optreden van Popkoor Springtime en Mickey en Minnie Mouse komen geheel in kerststijl het winkelcentrum bezoeken.