In het weekend van 12 en 13 september 2020 wordt de Freedom Tour opnieuw gefietst! De Freedom Tour is een tweedaagse, historische fietstocht door het mooie Rijk van Nijmegen. Twee dagen fietsen dus, voor jong en oud!

Onderweg kom je langs tal van historische plekken waar je de bevrijding, operatie Market Garden en alles daaromheen kunt proeven, herdenken, ruiken, beseffen, horen, zien en voelen! Bij De Buurderij in Overasselt is een superstop ingericht..

Inschrijven kan via www.freedom-tour.nl  Deelnemers kunnen ervoor kiezen om een of twee dagen mee te doen. Bij inschrijving kan je aangeven welke van de twee dagen jouw voorkeur heeft. Inschrijfkosten zijn € 7,50 voor 1 dag en € 15,00 voor 2 dagen. In verband met de Corona maatregelen wordt er gespreid gestart. Geef bij inschrijving aan of je tussen 9:00 en 10:00 uur wilt starten of tussen 10:00 en 11:00 uur. Het exacte start tijdstip krijg je in de week voor het evenement te horen. Wie 2 dagen meefietst heeft recht op de herinneringsmedaille. Schrijf je je voor 1 augustus in?