eten & drinken

Home/eten & drinken
eten & drinken2024-06-21T09:01:40+01:00

Eten & drinken

Wie actief bezig is, moet ook goed voor de inwendige mens zorgen. En laat dat nu één van de specialiteiten zijn van de Bourgondiërs in Heumen. Levensgenieters en “foodies” vinden hier een schat aan culinaire mogelijkheden, zowel qua restaurants als cafés en lunchgelegenheden. En vergeet ook de streekproducten niet te proeven, want die zijn zeker de moeite waard!

OM TE ERVAREN

“Ervaren|” is het sleutelwoord in Heumen. Even het verstand op nul zetten en genieten van alles wat de mooie omgeving je te bieden heeft. Weg uit de dagelijkse drukte en terugschakelen naar een lagere versnelling, waarin je al het moois om je heen veel bewuster beleeft.

Heumen is de ideale streek voor een dagtripje, weekend of vakantie met het gezin, je partner, een groep vrienden of de sportvereniging. Dankzij de vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten, beleven jullie hier een onvergetelijke tijd.

Nieuws

Open Monumentendag 2024

Het thema voor dit jaar luidt: Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen. Routes en (handels)netwerken ontstonden, wegen werden aangelegd, transportnetwerken uitgebouwd, nieuwe vervoersmiddelen en manieren van communicatie werden uitgevonden. Deze routes, netwerken en verbindingen blijven

Lopen in vrijheid: Bridge2Bridge

De halve marathon Bridge2Bridge maakt deel uit van het herdenkingsprogramma ’80 jaar Vrijheid’ waarin wordt teruggeblikt op militaire operaties van 80 jaar geleden, maar ook op actuele thema’s, gerelateerd aan oorlog en vrede.    

Programma 80 jaar Vrijheid

Programma '80 jaar Vrijheid'     14-26 september 2024 Het programma 80 jaar Vrijheid is vooral bedoeld om mensen actief te betrekken bij thema’s als ‘oorlog’ en ‘vrijheid’ - toen en nu - en bij te