eten & drinken

Home/eten & drinken
eten & drinken2020-06-29T10:57:17+01:00

Eten & drinken

Wie actief bezig is, moet ook goed voor de inwendige mens zorgen. En laat dat nu één van de specialiteiten zijn van de Bourgondiërs in Heumen. Levensgenieters en “foodies” vinden hier een schat aan culinaire mogelijkheden, zowel qua restaurants als cafés en lunchgelegenheden. En vergeet ook de streekproducten niet te proeven, want die zijn zeker de moeite waard!

OM TE ERVAREN

“Ervaren|” is het sleutelwoord in Heumen. Even het verstand op nul zetten en genieten van alles wat de mooie omgeving je te bieden heeft. Weg uit de dagelijkse drukte en terugschakelen naar een lagere versnelling, waarin je al het moois om je heen veel bewuster beleeft.

Heumen is de ideale streek voor een dagtripje, weekend of vakantie met het gezin, je partner, een groep vrienden of de sportvereniging. Dankzij de vele mogelijkheden, zowel binnen als buiten, beleven jullie hier een onvergetelijke tijd.

Nieuws

Volop Hoemannen-producten

De afgelopen maanden zijn er diverse nieuwe Hoemannen-producten geïntroduceerd. Zo bracht Plus Visser Malden twee mooie Hoemannen bieren op de markt: een blond en een triple. Er is ook een geschenkverpakking met een Hoemannenglas verkrijgbaar.

Hoemannen-likeur

Begin dit jaar presenteerde de Toeristische Adviesraad Heumen tijdens een ondernemersavond voor recreatieve ondernemers het idee om de sage van ‘Walrick en de Hoemannen’ te koppelen aan producten en evenementen om de gemeente Heumen toeristisch